Известие

Collapse
No announcement yet.

Кутия за въздушен филтър 147 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кутия за въздушен филтър 147 1.9 JTD

В петък правих обслужване на алфата и съответно в сервиза за маслата зверски отчупиха двете пантички от горната страна на кутията на филтъра. Сега отгоре кутията стои 5мм отворена. Някакви идеи какво да направя. Нова кутия доколкото знам е доста скъпа. Евентуално някакъв начин за ремонт или цени втора употреба?

и аз вчера сменях въздушния филтър
    трябва внимателно да се пипа всичко
    нека тези майстори ти заплатят кутията на въздушния филтър

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
      и аз вчера сменях въздушния филтър
      трябва внимателно да се пипа всичко
      нека тези майстори ти заплатят кутията на въздушния филтър
      Сигурен съм, че никой няма да му плати и 1 лв. Ако можеш хубаво ги набии тия тъпанари,за да ти олекне на душата, иначе няма смисъл от караници и късане на нерви.
      Относно кутията : купи си т.нар. пластелин ABRO /около 4,50-5,00лв./.Представлява една цилиндрична пластмасова кутийка с дължина колкото цилиндър за пура,но два пъти по-дебела.Вътре има упътване как се работи с него.Работи се като с пластелит-моделираш си дадения детайл и след около 10-15 мин става като метална отливка и подлежи на изпилване.Хубаво е да "внедриш" и истински метал - шайба/ако е ухо на кутията/ , няколко нишки тънка тел/ако е пукната самата кутия/
      Ако имаш въплоси питай на ЛС.
      Успех!!!
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

ами ако са читави хора които си държат на авторитета трябва да заплатят щетата или поне да не вземат пари за манипулацията която са направили
        но по принцип е мъка тази смяна поне аз си оправих кората доло между другото

Comment

Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщение
          ами ако са читави хора които си държат на авторитета трябва да заплатят щетата или поне да не вземат пари за манипулацията която са направили
          но по принцип е мъка тази смяна поне аз си оправих кората доло между другото
          Щом са я счупили и не са я оправили веднага е ясно какви майстори са.С такива хора разбиране няма.....
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Нова такава на разумна цена ,едва ли ще намериш.
            По-добре по моргите да се търси,макар че 147ците са още кът.
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Що да дава луди суми ,когата може да се отремонтира с вложение от 5 лв..Е,ще му отнеме 1.5 -2 часа .....
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
              X