В петък правих обслужване на алфата и съответно в сервиза за маслата зверски отчупиха двете пантички от горната страна на кутията на филтъра. Сега отгоре кутията стои 5мм отворена. Някакви идеи какво да направя. Нова кутия доколкото знам е доста скъпа. Евентуално някакъв начин за ремонт или цени втора употреба?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кутия за въздушен филтър 147 1.9 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениеи аз вчера сменях въздушния филтър
трябва внимателно да се пипа всичко
нека тези майстори ти заплатят кутията на въздушния филтър
Относно кутията : купи си т.нар. пластелин ABRO /около 4,50-5,00лв./.Представлява една цилиндрична пластмасова кутийка с дължина колкото цилиндър за пура,но два пъти по-дебела.Вътре има упътване как се работи с него.Работи се като с пластелит-моделираш си дадения детайл и след около 10-15 мин става като метална отливка и подлежи на изпилване.Хубаво е да "внедриш" и истински метал - шайба/ако е ухо на кутията/ , няколко нишки тънка тел/ако е пукната самата кутия/
Ако имаш въплоси питай на ЛС.
Успех!!!Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениеами ако са читави хора които си държат на авторитета трябва да заплатят щетата или поне да не вземат пари за манипулацията която са направили
но по принцип е мъка тази смяна поне аз си оправих кората доломежду другото
Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment